Betalingsbeleid

Bedankt dat je voor LifeShift.nl hebt gekozen! We streven ernaar om onze gewaardeerde klanten een handige en veilige winkelervaring te bieden. Dit betalingsbeleid schetst de geaccepteerde betalingsmethoden en belangrijke details met betrekking tot uw transacties op onze website.

Geaccepteerde betaalmethoden:
Bij LifeShift.nl accepteren we de volgende betaalmethoden:

1. Amex (American Express)
2. Mastercard
3. Meester
4. iDEAL
5. UnionPay
6. Visa-kaart

Houd er rekening mee dat alle betalingen in euro's (€) moeten worden gedaan, tenzij anders aangegeven.

Veilige transacties:
Uw veiligheid is onze topprioriteit. We gebruiken industriestandaard coderingstechnologie om ervoor te zorgen dat uw betalingsinformatie veilig wordt verzonden. Wanneer u een aankoop doet op onze website, kunt u erop vertrouwen dat uw persoonlijke en financiële gegevens worden beschermd.

Betalingsproces:
Nadat u de gewenste producten heeft geselecteerd en naar de afrekenpagina bent gegaan, wordt u gevraagd om de gewenste betaalmethode te kiezen uit de bovenstaande opties. Zorg ervoor dat u nauwkeurige en actuele informatie verstrekt tijdens het afrekenproces om vertragingen of problemen met uw betaling te voorkomen.

Na bevestiging van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betalingsgateway die is gekoppeld aan de door u gekozen betaalmethode. Volg de verstrekte instructies om uw transactie te voltooien. Houd er rekening mee dat voor bepaalde betaalmethoden mogelijk aanvullende verificatiestappen vereist zijn door uw bank of betalingsprovider.

Betalingsbevestiging:
Na succesvolle afronding van uw betaling ontvangt u een bevestigingsmail met de details van uw aankoop en betaling. Als je binnen 24 uur na je betaling geen bevestigingsmail hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice voor hulp.

Annulering van bestelling en terugbetalingen:
In het geval dat u uw bestelling moet annuleren of een terugbetaling moet aanvragen, raadpleegt u ons Annulerings- en restitutiebeleid, dat u kunt vinden op onze website. We zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, mits het binnen de gestelde richtlijnen valt.

Betalingsgeschillen:
Als u problemen of verschillen met betrekking tot uw betaling tegenkomt, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. We zullen de zaak onmiddellijk onderzoeken en werken aan een oplossing in overeenstemming met ons proces voor geschillenbeslechting.

Houd er rekening mee dat frauduleuze of ongeautoriseerde transacties aan de bevoegde autoriteiten zullen worden gemeld.

Ons betalingsbeleid kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Het betalingsbeleid wordt onmiddellijk gewijzigd nadat deze zijn gepubliceerd op onze website.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam als u vragen of opmerkingen heeft over ons betalingsbeleid. We zijn hier om u te ondersteunen.

Bedankt dat je LifeShift.nl hebt gekozen als je favoriete bestemming voor online winkelen. Wij waarderen uw vertrouwen in onze producten en diensten.

Veel winkelplezier!

Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar via onderstaand contactformulier.

Vestigingsadres:
H.W. Mesdagstraat 10 B,
9718 HG Groningen,
The Nederland.

Retouradres:Osloweg 131,
9723 BK Groningen,
The Nederland.
Telefoon:+31 629830992
E-mail: support@lifeshift.nl


Kamer van koophandelnummer: 73609978
BTW Nummer: NL002358642B66