OVER ONS

Ons verhaal is eenvoudig, maar krachtig: we geloven dat een klein beetje warmte een wereld van verschil kan maken. Bij Lifeshift leveren we niet zomaar warmtekussens. We bieden comfort, zorg en enige verlichting in momenten van nood.

Lifeshift - de thuisbasis van warmtekussens die je leven veranderen.

In onze moderne, hectische wereld waar snelheid en efficiëntie de kings zijn, hebben we ontdekt dat de eenvoudige, elementaire behoefte aan warmte en comfort vaak over het hoofd wordt gezien. Daarom werd Lifeshift geboren. We willen een verschuiving in het dagelijkse leven van mensen creëren door zowel fysiek als emotioneel comfort te bieden via onze zorgvuldig ontworpen warmtekussens.

Onze producten zijn geïnspireerd door de alledaagse mens, die na een vermoeiende dag het verdient om zichzelf te verwennen met het ultieme comfort. Onze warmtekussens zijn ontworpen om tegemoet te komen aan een verscheidenheid aan behoeften.

Of het nu gaat om het verzachten van spierpijn na een zware training, het warm houden tijdens koude winternachten of gewoonweg zorgen voor een warme knuffel na een stressvolle dag. Lifeshift heeft altijd iets te bieden. We geloven dat iedereen van deze eenvoudige, maar essentiële warmte zou moeten kunnen genieten, en we hebben gemaakt dat onze missie.

We zijn geen gewone webshop. We dragen zorg voor elk detail, van het ontwerp van onze producten tot hun fabricage, en zelfs tot aan de manier waarop ze bij je thuis worden afgeleverd. Ons team zet zich in om de beste service aan te bieden - snel, efficiënt en altijd met een glimlach.

Lifeshift is meer dan alleen een plek om warmtekussens te kopen. Het is een gemeenschap, een lifestyle en een beweging naar een comfortabeler leven.

Welkom bij Lifeshift, waar conform start

We hopen dat je geniet van onze warmtekussens net zoveel als wij genieten van ze aan jou te leveren. We nodigen je uit om deel te nemen aan de Lifeshift levensstijl. Met onze warmtekussens ben je maar één klik verwijderd van de warme, uitnodigende omhelzing die je verdient.

Ontdek de wereld van het verschil die warmte kan maken. Ontdek Lifeshift.

Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar via onderstaand contactformulier.

Vestigingsadres:
H.W. Mesdagstraat 10 B,
9718 HG Groningen,
The Nederland.

Retouradres:
Osloweg 131,
9723 BK Groningen,
The Nederland.

Nummer: 

+31 629830992
E-mail:  

support@lifeshift.nl
Kamer van koophandelnummer: 

73609978
BTW Nummer:

NL002358642B66